maandag 1 december 2014

and a give away...

Ok, technisch is dit bericht 101, maar omdat ik niet graag beide blog berichten wil vermengen naar de toekomst, lijkt dit me wel gemakkelijker zo. Eerst was er de tutorial van het Dalton broekje en dan is er nu de give away, het extraatje zoals beloofd!

Wat is er te winnen? Uiteraard een dalton-broekje (maat 56 tem 92). Keuze uit een meisjes- of jongensversie. Ik maak er dus wel maar 1. Misschien maak je het liever zelf? Dan wil ik het ook opsturen, de gekozen stof. En we doen ineens heel zot, wil je het graag zelf maken, maar met hulp? Dan wil ik mijn plekje ook voor jou openstellen en deze samen maken. Heb je nog een ander, haalbaar, idee, dan kan ook dit zelfs misschien. Veel opties dus!

Wat moet je doen?
1. Je moet mijn facebook pagina 'liken'.
2. Je schrijft hieronder of je de meisjes of jongens versie wilt EN hoe je ze ontvangen wilt. Als broekje, schrijf er dan zeker de maat bij. Alleen de stof, dan vraag ik later wel naar je adres. Of wil je het liever samen naaien, dan zullen we zeker ook nog contact opnemen met elkaar.

Dat valt nog mee, niet?

Op zondag 7 december om 23u59 sluit ik deze give away af. Zo kan ik zondag de naam trekken en in mijn rustige schoolweek dit in orde maken zodat ik je toch nog een kerstcadeau geven kan!

Nu uiteraard de stofjes nog.
De meisjes versie:                                                       De jongens versie:                  Ik ben benieuwd naar de reacties!      


19 opmerkingen:

 1. Proficiat met je 100 blogberichten!!! Ik doe graag mee voor d jongensversie en wil deze graag samen maken. Hier komt het er maar niet van om een daltonbroekje te maken, misschien is dat een extra stimulans voor mezelf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je 100 berichtjes! Ik plan binnenkort ook nog eens een giveaway, bij 150 volgers ofzo..
  Ik heb het Daltonbroekje nog niet gemaakt, maar ben het al wel lang van plan. Voor broertje dat onderweg is, mag je anders al wel een voorbeeldje maken, maatje 74 ofzo? :) Veel liefs
  woohoobydavina.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh lief & tof 101-ste post! Ik vind dit een mooie broekje maar heb helaas die versie van LMV gemist. Het zou superleuk staan voor mijn stoere dochter in een 86-je met de coole jongensstofjes en roze heup-en enkelbandjes! Hoop dit te kunnen showen een van je volgende posts, groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk broekje en mooie stofjes! Een meisjesmodel maat 92 zou mijn lieve metekindje mooi staan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het Dalton broekje stond al op mijn todo-lijstje. Maar na je tuto vandaag te zien ben ik er vanavond aan begonnen. Stofjes zijn geknipt en liggen klaar om een omkeerbaar broekje te worden! Proficiat en bedankt voor de leuke en goede uitleg!! Een tweede broekje maken zie ik natuurlijk ook zitten en dan in die leuke jongensstofjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk ! Facebook ..check....en moest je in de buurt wonen waag ik mijn kans om samen te naaien ..bij te grote afstand kies ik de afgewerkte meisjesversie moestbik winnen...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Graag de jongensversie voor mijn dochtertje, ik vind de paddestoeltjes zo leuk! In maatje 68 graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil graag het broekje in de busjes stof voor mijn baby Janneke, maat xxxl
  Ik heb geliked

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Evelien Kaldunski5 december 2014 om 20:32

  Zo leuk dat je dit doet! Jouw facebook pagina ziet er trouwens ook goed uit! Ik zal die morgen eens goed bekijken :-)
  Mijn dochter Lise zou zo'n broekje super vinden! Aangezien de mama zelf amper tijd heeft om er aan te beginnen... :-) momenteel heeft ze maatje 68.

  P.s.: het paddenstoelenstofje is geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat, 100 blogberichten is een mooi aantal! Aangezien de lijst met te naaien projectjes zo lang is en ik er amper aan toe geraak met onze kleine deugenieten, zou je mij érg veel plezier doen met een afgewerkt meisjesbroekje mt 92. Ik zie onze kleine meid er al in rondlopen *smelt*.
  Ik heb je facebookpagina geliked en blijf zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. voor mij het jongensstofke en wil het best wel zelf proberen ;-)
  mijn like heb je al
  mvg marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. proficiat, hier graag het meisjesstofke voor mijn schattige kleindochter

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het daltonbroekje in een meisjesversie staat op mijn to-do-lijst!
  Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn dochter zou heel blij zijn met maatje 92!
  Nog veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo,

  zeer leuk! Voor mij graag de meisjesstofjes, en een poging om het zelf te doen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. voor mij ook de meisjesversie om zelf te maken, de jongensstofjes heb ik zelf ook liggen ;) en ik heb een dochtertje en zoontje :D
  Succes met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Proficiat me je 100ste berichtje en al je mooie maaksels :-) Ik doe ook graag mee met de give away, graag de jongensversie om zelf een versie te maken voor mijn metekindje. Veel succes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mijn jongste telg zou goed staa met zo een broekje. Maatje 74 zal hem in het voorjaar goed passen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nummer 100 al...wauw. Proficiat!?
  Gezien mijn grote bewondering voor jouw creaties, lijkt het me een ideaal kerstkadeautje samen de jongens Dalton (68) te maken. Een activiteit om wat bij te leren over naaien en over jou. Bekijk het als het inhalen van de voorbije verloren 10 jaar (of was het langer?!) :)

  BeantwoordenVerwijderen