maandag 29 augustus 2016

naaiweekendS en blogmeet

In de hele periode dat het minder met me ging, ben ik er wel in geslaagd om naar 2 naaiweekends te gaan en naar een blogmeet.

Naaiweekend 1, georganiseerd door Marie-Paule van So Popo Sew en een beetje van mezelf, was meer dan een succes. We zijn toen thuis gekomen met een vestje (past en moet ik uiteraard nog over bloggen) en 2 kleedjes die niet passen. Er loopt blijkbaar te vaak iets mis. Als je meer wilt weten dan vind je o.a. op de blog van Marie-Paule wel wat info. Hierbij de verschillende dames waarmee ik weg was. Een paar zeer grote madammen in naailand, helemaal ondersteboven van hen!Naaiweekend 2 was georganiseerd door Davina van Woohoe by Davina. Ook dat was zeer gezellig en leuk. En voor mij op naaivlak een veel groter succes. Ik heb eindelijk door hoe je het best met kam snaps werkt. Ik heb meerdere stuks genaaid, wel bijna allemaal voor mijn kleine pruts. Deze ga je zeker de volgende weken zien voorbij komen. Davina heeft me ook de basis gegeven om met de silhouette cameo te werken, waarvoor dank. Extra info over dit weekend vind je bij Davina op haar blog. Een kleinere groep maar zeker niet minder dan de vorige groep!


De blogmeet was ook georganiseerd door Davina. Op een nacht kreeg ze het idee en dan plant ze dit op een maandje tijd. Chapeau! Weeral een hele hoop nieuwe, maar ook een hoop oude bekenden om verder te leren kennen. Het was een waar succes!


En we kregen dan nog een hoop cadeautjes ook. Mijn avond kon dan helemaal niet meer stuk.
Bedankt Stof op zolder voor de zwart-witte tricot. Bedankt droomstoffen voor de gekleurde tricot en de rits. Bedankt Straight Grain voor het patroon voor het Moiano jasje. Dit stond nog op de planning om te kopen, dus helemaal blij! Bedankt Lana Lotta voor de knoopjes. En als laatste BabaRum en Fairy Tailors voor de bonnen. De andere sponsors en meer foto's vind je terug op de blog van Davina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten